Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Versenyfelhívások - Pályázatok

"KAPCSOLÓDJ BE A KÖZVETÍTÉSBE!” ALKOTÓI TÁMOGATÁS PROGRAM - NKA PÁLYÁZAT

Versenyfelhívások - Pályázatok Létrehozva: 2017.03.16 09:03 módosítva: 2017.03.16 09:10 Készítette : Falusi Fanni

NKAAz Emberi Erőforrások Minisztere hátrányos helyzetű (elsősorban roma) fiatalok számára, média témában alkotói támogatásra pályázati felhívást tesz közzé.

Pályázati cél: Az alkotói támogatás célja, hogy hátrányos helyzetű/roma fiatalok ismeretet szerezzenek a média világában, hozzájárulva ezzel a fiatal, leendő roma értelmiségi személyes és szakmai fejlődéséhez, az identitásuk megerősítéséhez.

Tovább

EY INSIDE - Challenge Yourself!

Versenyfelhívások - Pályázatok Létrehozva: 2017.02.24 09:04 módosítva: 2017.02.24 09:06 Készítette : Hernyák Gábor

EY INSIDE - Challenge Yourself!Oldd meg az esetet, zsebeld be a pénznyereményt és utazz el Londonba vagy New Yorkba egy tanulmányútra. A verseny során gyűjts minél több pontot, hogy ezeket adományra váltva Te is hozzájárulj egy jobban működő világhoz!

Készen állsz?

Akkor élj a lehetőséggel és jelentkezz adó vagy audit versenyünkre még ma: www.eyinside.hu

Tovább

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2017.

Versenyfelhívások - Pályázatok Létrehozva: 2017.02.15 15:23 módosítva: 2017.02.21 11:21 Készítette : Hernyák Gábor

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2017.A K&H Csoport, mely az agrárfinanszírozás piacvezető szereplője, és elkötelezett híve a fenntartható agráriumnak, idén is ösztöndíjpályázatot hirdet a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák mester és PhD képzésben résztvevő hallgatói számára, kibővítve a pályázók körét a gépészmérnöki képzésben résztvevőkkel.

Tovább

OTP BUSINESS ÜZLETRACE HALLGATÓI PÁLYÁZAT 2017

Versenyfelhívások - Pályázatok Létrehozva: 2017.02.09 11:00 módosítva: 2017.02.09 11:01 Készítette : Hernyák Gábor

OTP BUSINESS ÜZLETRACE HALLGATÓI PÁLYÁZAT 2017A PÁLYÁZAT CÉLJA

Az OTP Business által meghirdetett ÜzletRace Hallgatói Pályázat az innovatív banki megoldások világába kalauzolja el a versenyzőket. A célunk az, hogy olyan új, formabontó ötleteknek adjunk teret, amelyek túlmutatnak a hagyományos banki működésen, mintegy integrálva azt a modern ember hétköznapjaiba. Olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik kifejezetten érdeklődnek a téma iránt, és készek rá, hogy részt vegyenek a bankszektor megújításában.

A PÁLYÁZÓK KÖRE

A pályázaton bárki részt vehet, aki valamely felsőoktatási intézményben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, akár gazdasági, akár ettől eltérő szakirányon folytat tanulmányokat. Indulni egyénileg, és csapatban is lehet, azonban pályázónként egy kategórián belül egyszer nyújtható be pályázat. Egy csapat maximális létszáma legfeljebb három fő.

Tovább

Partnereink