Neumann János Egyetem Gazdálkodási Kar

Youtube

neptun

ILIAS

Gyengénlátó Változat

Gazdálkodási kar szakirányú továbbképzési szakok

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Szakirányú továbbképzési szakok

A Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola 2016. júliustól integrálódott és alkalmazott tudományok egyetemeként folytatja az oktató- és kutatómunkát. Ez lehetővé teszi, hogy a Szolnokon már évek óta sikeresen zajló gazdaságtudományi területű szakirányú továbbképzéseinket kecskeméti helyszínnel is meghirdessük. Elegendő jelentkező esetén valamennyi képzésünk Kecskeméten és Szolnokon is indulhat.

Az egész életen át tartó tanulás filozófiájának megfelelően a Szolnoki Főiskola is rendelkezik olyan képzésekkel, melyek kifejezetten a diplomások szakmai tudásának mélyítését vagy újabb tudományterületre történő bevezetését jelentik. Szakirányú továbbképzéseinket azoknak ajánljuk, akik egy-egy jól meghatározott, szűkebb témakör naprakész ismereteit kívánják bővíteni. A szakközgazdász képzésekre közgazdász oklevéllel rendelkezők nyerhetnek felvételt, szakreferens képzéseinkre minden más diplomával lehet jelentkezni.

A levelező rendszerű szakirányú továbbképzés működését a Nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény szabályozza. Képzéseinkre jelentkezni folyamatosan lehet. Jelentkezési határidő a februárban induló képzések esetében február 1., az októberben induló képzések eseténszeptember 15. A képzések abban a félévben és azon a helyszínen indulnak, ahol a jelentkezők száma eléri a 15 főt.

A költségtérítés összege szakonként és félévenként változó összegű lehet. A 2016/17. tanévben induló képzéseink díja 115.000 Ft/félév.

Jelentkezni a kitöltött, aláírt és szkennelt jelentkezési lap és a már megszerzett oklevél másolatának beküldésével lehet a tovkepz@szolf.hu e-mail címre. A beiratkozás napján az eredeti jelentkezési lapot be kell adni és az oklevelet be kell mutatni.

A jelentkezések lezárását követően a beküldött jelentkezési lapokat a felvételi bizottság bírálja el és dönt az egyes szakok indításáról. A döntésről és a további tudnivalókról a jelentkezők írásbeli tájékoztatást kapnak.

A képzések keresztfélévben is indulnak, így az első konzultációs lehetőség február, ill. október hónapban esedékes, melyről részletes tájékoztatót küldünk a jelentkezés visszaigazolásával. A beiratkozás mindig az első oktatási napon van. Minden hallgató részletfizetési kedvezményt kérhet.

Az őszi félév szorgalmi időszaka szeptembertől decemberig tart, a tavaszi félév februártól májusig. A vizsgákat januárban és júniusban bonyolítjuk. A foglalkozásokat általában félévente öt alkalommal, pénteki és szombati napokon tartjuk. Előadóink egyetemi és főiskolai oktatók, nagy gyakorlattal rendelkező neves szakemberek. A képzésekre meghívott óraadók ismert és oktatóként is elismert gyakorlati szakemberek, akik a pénzintézetektől, hatóságoktól, közigazgatási szervektől és a versenyszféra szereplői közül érkeznek. A képzés befejezését követően szakdolgozatot kell készíteni és záróvizsgát kell tenni. A záróvizsga részei: a szakdolgozat prezentációja, a szakdolgozat megvédése és a szakmai tárgyakból komplex szóbeli vizsga.
 

A 2016/2017. tanév szolnoki és kecskeméti hirdetésű kiemelt képzései: 

 • Diplomás rendezvény és protokoll szakreferens
 • Gazdaságvédelmi szakközgazdász/szakreferens
 • Innovációs menedzser
 • Logisztikai és szállítmányozási menedzser
 • Marketingkommunikáció szakközgazdász/szakreferens
 • Pénzügy, adó és ellenőrzés szakközgazdász/szakreferens
 • Roma vállalkozási és kommunikációs tanácsadó/szakközgazdász
 • Üzleti informatikus szakközgazdász/szakreferens
 • Vállalati irányítás és kontrolling szakközgazdász/szakreferens
   

 Teljes képzési lista:

Bővebb felvilágosítás a Szolnoki Főiskola honlapján található, illetve a tovkepz@szolf.hu e-mail címen kérhető.

Telefonos ügyfélszolgálat: 56/510-300/5714 mellék.

Képzéseink

Partnereink